Leder.no – et hjelpemiddel for deg med personalansvar

Leder.no skal være et viktig hjelpemiddel i din lederhverdag. Tjenesten inneholder brukertilpasset fagstoff, som gir deg beslutningsstøtte og praktisk innsikt til å håndtere ditt personalansvar på en profesjonell, smart og effektiv måte.

 

Du finner mye innhold som er gratis mot registrering, mens noe av vårt mest unike innhold er tilgjengelig mot betaling.

 

Leder.no er stadig under utvikling. I denne oversikten kan du holde deg oppdatert på tjenestens innhold.

Fagartikler – en mengde tekster tar for seg alt fra lovverk til beste praksis, som hjelper deg å håndtere din lederhverdag. Innholdet oppdateres og utvikles av vårt rådgiverapparat på med enn 30 rådgivere.

Favoritter – når du finner innhold som du tror du kommer til å trenge igjen, kan du enkelt favorittmerke det, slik at du enkelt finner tilbake.

Varslinger – legg til og administrer varslinger på temaer som er spesielt relevant for deg. Vi tilstreber å tilpasse varslingene til den individuelle bruker, slik at stoffet du får fra oss er så relevant og verdifullt som mulig.

Personlig forside – som pålogget bruker får du din egen tilpassede startside med dine egne snarveier og annet innhold som er anbefalt for deg.

Forklaringsvideoer – kompliserte begreper? Selv om vi gjør vårt ytterste å gjøre tekstene våre enkle, kan video noen ganger gjøre forklaringene enda enklere.

Steg-for-steg guider – skal du gjennomføre en prosess tilbyr vi på noen områder interaktive steg-for-steg guider med beste praksis.

Ofte stilte spørsmål – noen spørsmål har konkrete svar. Her presenterer vi lettfattelige svar på noen av de hyppigst stilte spørsmålene fra ledere.

Nyhetsbrev – vi sender deg jevnlig vårt mest populære og aktuelle innhold på epost, eksklusivt for medlemmer av Leder.no.

Personlige innstillinger – under innstillinger kan du kan endre dine preferanser og interesser, slik at innholdet du får er best mulig tilpasset din lederjobb.

Direktesendte webinarer – I våre direktesendte webinarer adresserer vi noen av de hyppigste lederutfordringene. På 30 minutter dekker våre eksperter noen av de viktigste aspektene av temaet og avslutter seansen med en spørsmål-og-svar-sesjon hvor seerne har mulighet til å stille spørsmål. Superkomprimert og lettfattelig for ledere som egentlig ikke har tid.

Alltid oppdatert og i stadig utvikling - Mer enn 30 rådgivere bidrar til å holde våre tjenester faglig oppdatert og kvalitetskontrollert. Vi lager stadig nytt innhold, noe som gjør at Leder.no blir bedre og bedre til å gjøre din lederjobb litt enklere.